Plata online prin card bancar

Plata se poate efectua online pe site-ul www.euroviptour.ro, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un consultant EuroVipTour.ro, dupa confirmarea rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa de tine in rezervare.

Plata la Banca ING (depunere numerar sau transfer bancar)

Poti face depunere de numerar in contul nostru bancar la orice sucursala Banca Ing din tara. De asemenea, este disponibila plata prin virament bancar din contul tau in contul nostru. Click pe link-urile urmatoare pentru a localiza cea mai apropiata agentie Banca Ing. Iata datele referitoare la beneficiarul platii pentru a le furniza bancii:

Banca ING

IBAN EURO: RO39 INGB 0000 9999 0837 7517

IBAN RON: RO03 INGB 0000 9999 0837 7486

IMPORTANT: Dupa efectuarea platii, euroviptour.ro va vizualiza plata instant in sistemul de plati bancare si va emite documentele de calatorie. Nu este nevoie din partea ta de nicio confirmare a platii prin email sau telefon. Documentele de calatorie vor fi trimise pe adresa de email furnizata de tine in rezervare in maximum 24 ore de la confirmara plati in contul nostru.

Din cauza timpului foarte lung de procesare a platilor, NU este acceptat transferul bancar dintr-o banca din strainatate in banca de colaborare ale Euroviptour.ro.

Plata la sediul EuroVip Tour

Poti plati la sediile noastre din Focsani – Str. Republicii, Nr. 86 (Jud. Vrancea), atat cash (numerar) cat si cu cardul tau de debit sau de credit prin POS. Vezi locatiile Euroviptour.ro.  

Ofertele si platile in numerar la sediile EuroVip Tour pentru pachete turistice sunt disponibile.

PLATA PACHETELOR TURISTICE SI A REZERVARILOR DE HOTEL SE POT FACE ATAT ONLINE CU CARDUL SAU DEPUNERE DE NUMERAR LA UNUL DIN PUNCTELE NOASTRE DE LUCRU.

Plata in rate

Acceptam plata online in 2 sau 3 rate prin Banca Ing. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Pana cand trebuie sa platesc?

In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.euroviptour.ro, cat si prin intermediul call center-ului, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata cel tarziu pana la data indicata in rezervare sau de consultantii Euroviptour.ro in timpul programului de lucru Euroviptour. Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice si nu de catre Euroviptour.ro, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.